Gaver til musikkelskeren

Kjenner du noen som er glad i musikk, og som har alt?

Da er sjansen stor for at du har problemer med å finne gaver til vedkommende. De har garantert Spotify, Itunes eller hyllene fulle av musikk allerede, så cd’r er ganske dødfødt med andre ord. Så da gjelder det å tenke litt kreativt, når man skall gi i gave.

Konsertopplevelser

Om du vet hvilken type musikk vedkommende liker, kan det å kjøpe konsertbilletter eller andre opplevelser som har med musikk å gjøre, være en god ide. Det kan også gå an å kjøpe konserter og musikalske opplevelser som kan utfordre og utvikle de musikalske sanser. Husk at du også kan finne spennende musikk på teaterscenene rundt om i Norge. Nå for tiden er for eksempel Skjønnheten og udyret på turne, og i Oslo kan du oppleve musikalen Chicago med blant annet Dennis Storhøi i hovedrollene.

Lage egen musikk

Noen ganger er de som elsker musikk, lystne på å lage sin egen. Men det er ikke sikkert de er klar for det eller tørr. Da kan du være behjelpelig med et lite spark bak. Du kan gi dem gavekort på innspilling av 1 låt i studio for eksempel.

Eller kanskje musikkelskeren trenger utvide repertoaret sitt, så kan du oppmuntre dem til å lære å spille et instrument som for eksempel gitar. Youwish har kurs der deltageren får lære seg en sang de ønsker å lære, på gitar.

Tror du at musikkelskeren har en sangfugl i magen? Da kan du jo vurdere å kjøpe et gavekort på sangtimer til vedkommende. Det er spennende å utfordre de man er glad i til å utvikle seg videre. Sangtimen holdes av erfaren sangpedagog og pianist og timen blir lagt opp etter ditt nivå og dine ferdigheter.

Musikkstudio

Andre alternativer

Musikkelskeren kan være tilbøyelig til å like så mangt. Hva med dans for eksempel? Det finnes gavekort på spennende dansekurs som for eksempel Salsa eller Swing. Det er også noe som omhandler musikk, bare det å bevege seg til den og kjenne rytmene i kroppen. Det er også en kunstform i seg selv som kommer alle musikkelskere til nytte.

Det finnes også et alternativ til som er virkelig spennende, nemlig Wallmans Salonger. Du kan kjøpe gavekort på en middagsopplevelse her hvor du får show sammen med middagen. Det finnes forskjellige pakker tilgjengelig så alt er avhengig av hvor mye du er interessert i å legge ned i gaven.

På sommeren kan du gi bort gavekort på Glajazz på Mjøsa. Her får du dra på tur med en av verdens eldste hjuldampere, på vakre Mjøsa. Du får oppleve liveband som spiller herlig Jazz mens du nyter rekebuffet og nydelig vin. Det eneste du kjøper utenom pakken er drikkevarer. Ellers kan du spise reker til det er tomt.

Med andre ord så finnes det utrolig spennende ting du kan kjøpe til alle som er interessert i musikk. Enten for å utfordre den som skal få gaven, eller for å ha herlige opplevelser sammen med dem. Da er det bare å nyte!